Kommunikationsbyrån för dig som jobbar med hälsa och läkemedel

Behöver du en partner som förstår life science- och läkemedelsbranschens unika förutsättningar och spelregler? Som kan översätta komplexa kommunikationsbehov till tillgängligt innehåll med strategiskt djup och kreativ höjd? Då har du kommit rätt!

”Vi skapar kommunikation som berör, utbildar och engagerar”.

Erfarenhet förenas med nyfikenhet

Vi på Granath Hälsa fokuserar helhjärtat på kommunikation inom hälsa och läkemedel.  Under drygt 20 år har vi arbetat med några av branschens starkaste varumärken och vassaste uppdragsgivare. Det har gett oss erfarenhet, kunskap och mycket glädje. Uppdrag inom RX, OTC och medtech är en del av vår historia, som lägger grunden för vad vi är idag. Vi erbjuder kommunikationslösningar som bygger varumärken, driver försäljning, utvecklar relationer och stärker lojalitet. Tillsammans med våra kunder bidrar vi till att människor med olika hälsoproblem får tillgång till bättre vård som ger en friskare vardag.

Sverige, Norden och världen…

Betydelsen av insiktsfull kommunikation har aldrig varit större än just nu; i en tid av digitalisering, nya beteenden och förändrade mönster för beslutsfattande. Då behövs en byrå som förstår både målgruppen och branschen. En byrå som arbetar med nya typer av kommunikationslösningar och datadrivna insikter, samtidigt som vi håller oss uppdaterad om nya forskningsrön och stramare regelverk. Vi utgår från Peter Myndes backe på Södermalm i Stockholm, men våra kunder finns runt om i Sverige och verkar ofta på alla nordiska marknader. Vi är Havas Health svenska samarbetspartner vilket ger oss tillgång till världens mest framgångsrika och största byrånätverk, och vi jobbar dagligen med kollegor utanför Sveriges gränser.

Fullservicebyrå inom hälsa

Vi arbetar med strategi, konceptutveckling och produktion. Oftast utgår vi från en omnichannel-modell när vi planerar och utvecklar vårt arbete inom PR, reklam, content och sociala medier. Men varje kund är unik och det är i den övertygelsen vi tar vårt avstamp inför varje nytt uppdrag.

Vad kan vi hjälpa dig med?
Lyft luren – eller skicka ett mejl till oss/Annica Holmberg – idag!

PS. Vi är också partners till Veeva och certifierade inom pre approved e-mails, CLM och Engage Meetings.