Reklambyrån för dig som jobbar med hälsa och läkemedel

Kommunikation om hälsa och läkemedel kan vara något av en utmaning eftersom förutsättningarna ständigt förändras av ny forskning, nya behandlingsalternativ, stramare regler och både fler och snabbare kanaler.

Då är kreativitet avgörande. Att förstå branschen och målgruppen likaså. Vi fokuserar helt på hälsokommunikation och läkemedelsreklam. Inspiration får vi av våra kunder, samhället omkring oss och hos vår internationella samarbetspartner Havas. På Granath Hälsa jobbar prisbelönta kreatörer och IMA-certifierade projekt- och produktionsledare med erfarenheter från vården och läkemedelsindustrin. Det gör att vi kan erbjuda våra kunder kommunikationslösningar med både informativt djup och kreativ höjd.

Vi tar oss an uppdrag inom RX, OTC och medtech och efter 15 år i branschen så har vi arbetat med ett stort antal sjukdomsområden. Och det både i Sverige och våra grannländer. Det har gett oss stor vana av att kommunicera med profession, patienter och deras närstående.

Vårt erbjudande sträcker sig från adaptation av internationella koncept inklusive framtagning av tryckt och digitalt marknadsföringsmaterial till produktion av webbplattformar och film & rörligt.

Hur kan vi hjälpa dig?

PS. Sedan i våras är vi också partners till Veeva och certifierade inom pre approved e-mails, CLM och Engage Meetings.