Byrån med flest Veeva-certifierade medarbetare i Sverige.

Veeva CRM är en av de mest kraftfulla digitala plattformarna för multichannel-kommunikation idag. Plattformen ger möjligheten att skapa och hålla ihop kommunikationen på ett effektivt och säkert sätt. Veeva är dessutom en av de ledande aktörerna inom Life Science och används redan av flera läkemedelsföretag i Norden.

Vi tror att plattformar som denna är framtiden, därför var det ett strategiskt beslut att satsa på att bli en av få Veeva-certifierade kommunikationsbyråer i Sverige. Idag är vi Multichannel Content Partner vilket betyder att sex medarbetare, allt ifrån projektledare till utvecklare, är utbildade i Approved e-mails, CLM och Engage Meeting

Arbetar ni redan i Veeva och söker en kreativ partner för att ta ett steg framåt med er marknadsföring och era säljpresentationer? Eller är ni bara nyfikna på att veta mer om Veeva och hur det skulle kunna fungera i ert kommunikationslandskap? Ring eller maila pernilla.sjostrand@granathreklam.se så bokar vi in ett Teams-möte där vi berättar mer.