Om oss

Granath Hälsa är en den del av Granath som fokuserar på hälsokommunikation. Under åren har vi haft möjlighet att jobba med många olika terapiområden och vi är alltid nyfikna på att lära oss något nytt. Inspiration hämtar vi i omvärlden och hos vår internationella samarbetspartner Havas.

Reklamkommunikation som når ut och går in.

Idag kan vi leva till att bli över hundra år och läkekonsten botar, helar och lindrar våra besvär och gör oss ständigt uthålligare. Hälsa blir viktigare och vi gör allt för att fortsätta vara pigga och friska.

Det är ett utmanande område att kommunicera inom då förutsättningarna hela tiden förändras av nya preparat, forskning och aktörer samt stramare regler och snabbare kommunikationskanaler. Det gäller att ständigt vara nyfiken och nytänkande för att inte tappas bort i myllret eller svepas med ner i papperskorgen.

Att vara kreativ i en sådan värld är avgörande. Att förstå branschen och vad som driver målgruppen likaså. Vi vill göra läkemedelsreklam som sticker ut och gör skillnad, som både är vacker och viktig. I nära samarbete med vår digitala byrå och PR partner vill vi möta vår målgrupp när och där de behöver oss och bara finnas en blick, ett klick eller en tanke bort.

Under åren har vi hunnit med att jobba med både breda och smala produkter, RX och OTC, lokala och internationella läkemedelsbolag och både egna koncept och adaptioner. Kanske minns du Crime Medicine eller Iressa? Annars kan du se dessa och flera andra projekt här.

Om du redan idag står inför ett problem eller en utmaning, kontakta Pernilla Sjöstrand
pernilla.sjostrand@granathreklam.se
070 433 84 46